Pohimet e ditës së Hënë

Ta fillojmë javën në mënyrën më të mbarë dhe më të mirë. Mënyra jonë e të menduarit ndikon që edhe dita e hënë të na duket e mirë dhe e lehtë për ta filluar. Sot kam zgjedhur disa pohime lidhur me shëndetin tonë mendorë, shpirtërorë dhe truporë.


Ta bëjmë ditën e hënë prap të bukur me këto pohime:
 • Shëndeti im është rrezatues☀️
 • Shëndeti im vjen natyrshëm🌈
 • Unë mundë të kalojë çdo sfidë që ka të bëjë me shëndetin🌤
 • Unë kam një lidhje të shëndetshme të shpirtit, të trupit dhe mendjes🧘🏼‍♀️
 • Të largojë një sëmundje është shumë e lehtë për mua🍀
 • Të ndihem e fortë dhe e shëndetëshme është normale për mua💪🏽
 • Unë kam një shëndet të mahnitshëm💎
 • Për mua është e rëndësishme që të ushqehem shëndetshëm dhe të ushtrojë🍉🤸🏻‍♀️🏋🏻‍♀️
 • Mua më pëlqen të ushqehem në mënyrë të shëndetëshme🍎🍊🍋🥑🍇🥦🍯
 • Unë kam një qasje pozitive ndaj shëndetit tim🌸
 • Mendja ime është e shëndoshë🐝
 • Shpirti im është i shëndoshë🦋
 • Në një trup të shëndoshë🧘🏻‍♂️
Unë sot jam rrezatim i shpirtit, mendjes dhe trupit tim.
Namaste🙏🏼
Yogi Blerina
Affirmative words of today
MY HEALTH IS RADIANT 🌈
 • I am naturally healthy.
 • I can beat any health challenge
 • I have a healthy mind-body connection.🍀
 • Overcoming illness is easy for me.💪🏽
 • Feeling healthy and strong is normal.
 • I have vibrant health✨.
 • It is important that I eat right and exercise.🍉🤸🏽‍♂️
 • I enjoy eating healthy food.
 • I have positive attitude towards my health🍇🍐🍊🥑🥒🍯.
I love my body. I love my self🙏🏼💖
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s