Yoga për Fëmijët-Briks Yoga

Sipas studimeve dhe praktikimeve në shkolla dhe institucione të ndryshme, fëmijët përfitojnë shumë nga praktikimi i yogës.

Përmes lëvizjeve, frymëmarrjes, relaksimit dhe bashkëveprimit me fëmijët e tjerë, por edhe me veten, ata mësojnë si t’i rregullojnë emocionet, të jenë më vetëdijshëm për veten e tyre dhe të jenë më të lumtur.

Kjo seancë është për fëmijët e moshës 5 deri 10 vjeç dhe në grup do të jenë deri në 8 fëmijë. Rezervimi është first come-first-serve dhe pagesa është 4 euro.

Për më shumë informata, më kontaktoni.

Namaste 🌻

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s