Meditim UNË JAM MIRËNJOHËS-Meditim i udhëzuar me Blerina

 

 

Dërgjo:

 

Tekst:

Namaste miq të dashur.

Prap jeni me mua Blerina Livoreka. Në dhjetor desha të bëjë një podcast për ju, gati një muaj pas informimit se cka është meditimi.

Mirë po, ishte e pamundur pas disa sfidave, angazhimeve, një aksident! Eh po jeta dhe aktivitetet e jetës. Pas gjitha sfidave prap mendjen e kisha te meditimii, se si ta ndaj sa më shpejt eksperiencen time me ju. Disa dite provuam me Bronwyn Jones, është një mike e imja e cila po i realizon të gjitha këto aktivitete. E falenderoj nga thellësia e shpirti për këto veprime dhe energji që po i ndan me të gjithë në baza vullnetare. Të dua Bronwyn♥️

Pas gjitha sfidave, erdh radha e mrekullive për të cilat jam shumë mirënjohëse. Ndoshta janē diçka shumë e vogël për dikë, por tek unë kanë një ndikim shumë të madhë. Fitova një bursë nga Yoga Aleancë, për certifikim si mësuese e yoga dhe dola të isha e vetmja fituese në Europë. Realizova një dëshirë që mendoj për të qe tre vite konstant. Arrita të sigurojë 200 dhurata për vitin e ri për disa nxënës të mi dhe një mrekulli tjetër që po e mbajë sekret për vetën.

Pavarësisht të gjithave MEDITIMI dhe MIRËNJOHJA ishin miqtë e mi më të mirë në këtë udhëtim.

Sot erdhi momenti që këtë eksperiencë dhe energji ta ndaj me ju.

Sfidat e Jetës nuk do të ndalen kurrë, pavarësisht kësajë! Kurrë mos e humbisni besimin dhe jeni gjithmonë falenderues.

image3

 

Sot këtë meditim do ta emërojmë me pohimin;

UNË JAM MIRËNJOHËS

Affirmation- I AM GRATEFUL

Pra, një pohim që gjërat e mrekullueshme egzistojnë në jetën tuaj dhe jeni mirënjohës.

Unë besoj në Zot/ Krijuesin tim.

Dikush tjeter beson në Univers, energji, apo në vetën e tyre.

Pra, le te fillojmë;

UNË JAM MIRËNJOHËS🙏🏼

Unë jam  MIRËNJOHËS për Jetën.

Unë jam MIRËNJOHËS për një shpirt, trup dhe mendje të balancuar dhe të shëndetëshme.

Unë jam MIRËNJOHËS për ushqimin që e kam.

Une jam MIRËNJOHËS për një kulm mbi kokë.

Unë jam MIRËNJOHËS për familjen time.

Unë jam MIRËNJOHËS për fëmijët e mi.

Eh sa shume gjëra kemi për të qenë mirënjohës të cilat i harrojmë shumë shpesh.

Drita e shpirtit tim pershendet driten e shpirtit tuaj🌟

yogi Blerina

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s