Prajna – Grup Fillestarë për Yoga me Briks Yoga

Qëllimi i grupit fillestarë, Prajna. do të jetë fokusi në forcimin e trupit, mendjes dhe vetënjohjes për të jetuar një jetë më të kënaqshme që ta arrijmë një ndjenjë ku ndihemi të plotësuar.

Grupi është për fillestarë dhe vendet janë të hapura vetëm për 8 persona. Seancat mbahen cdo javë dhe regjistrimi është në first-come-first-serve basis. Për t’u regjistruar, like dhe shkruani në inbox të kësaj faqeje (Briks Yoga) dhe do të kontaktoheni rreth detajeve.

Pagesa është mujore. Varësisht prej muajit dhe ditëve +/- 20 (apo 4 euro për seancën). Për shkak të vendeve të limituara dhe faktit se grupet janë të mbushura, nuk mund ta ofroj opcionin drop in në këtë kohë. Ju falemnderit për mirëkuptimin.

Për më shume informacion

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s